اخبار 6 اردیبهشت, 1401 9:35 ق.ظ
اخبار 6 اردیبهشت, 1401 9:35 ق.ظ

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در بازدید از شرکت صنایع آموزشی گفت:

ظرفیت بزرگ شرکت صنایع آموزشی برای استفاده از بازار وسیع نیازهای آموزشی در کشور

مدیر عامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در بازدید از شرکت صنایع آموزشی، با اشار به ظرفیت‌های گسترده این شرکت در حوزه‌های مختلف آموزشی، گفت: حوزه آموزش از دیرباز پول‌ساز بوده و هم اکنون نیز بیش از پیش سودآور است و شرکت صنایع آموزشی با سابقه ارزشمند و توانمندی‌هایی که دارد، می‌تواند از این فرصت استفاده کند.

جواد نوری روز یکشنبه 4 اردیبهشت ماه 1401 به همراه جمعی از مدیران ارشد موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف و پس از ارائه گزارشی از وضعیت فعلی شرکت صنایع آموزشی توسط مهندس علی صفری‌مقدم قائم‌مقام مدیرعامل و عضو موظف هیات مدیره این شرکت، با اشاره به اینکه تفکر مدیریتی ارزشمندی پشت تاسیس این شرکت و صنعت بزرگ و کارآمد آموزش بوده است، تصریح کرد: اعداد و ارقام عملکردی این شرکت باید با  برند و قدمت فعالیت این شرکت تناسب داشته باشد.

وی افزود: این شرکت از سال 1354 با همکاری وزارت آموزش و پرورش و وزارت صنایع شروع به کار کرد و بعدها که به مجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان پیوست. در این مدت پتانسیل و توانمندی مناسبی کسب کرده و به یک برند مهم در حوزه صنایع آموزشی در کشور تبدیل شده است، بنابراین لازم است به جد تصمیمات مدیریتی مناسبی گرفته شود که دارای استدلال مالی و اجرایی بوده و شایسته نام این برند باشد.

مدیر عامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، با اشاره به ظرفیت‌های موجود در شرکت صنایع آموزشی از یک سو و بازار گسترده و چند ده هزار میلیارد تومانی نیازهای آموزشی کشور از سوی دیگر، گفت: این وضعیت بدان معنی است که شرکت صنایع آموزشی علاوه بر اینکه می‌تواند کالاها و خدمات شایسته‌ای در این حوزه ارائه کند، باید بیشترین بهره را از این بازار برده و سودآوری مناسبی برای فرهنگیان عضو صندوق داشته باشد.

نوری با تاکید بر لزوم محاسبه NAV شرکت صنایع آموزشی و خروج دارایی‌های غیر راکد این شرکت با هدف ایجاد سودآوری بیشتر برای فرهنگیان عضو صندوق، تصریح کرد: انتظار می‌رود که این شرکت حداقل 20 درصد در سال سودآوری داشته باشد و رویکرد تولید محصولات خود را تغییر داده و به سمت تولیدات به روزتر و کاربردی‌تر حرکت کند.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه راه‌اندازی واحد استراتژیک کسب و کار یا  SBU برای شرکت‌های چند محصولی کاملا ضروری است، گفت: این امر علاوه بر ایجاد انگیزه و استقلال برنامه‌ریزی، به توانمندسازی و ارتقاء کارایی شرکت صنایع آموزشی کمک می‌کند.

نوری با تاکید بر ضرورت ایجاد هم‌افزایی بین شرکت‌های تابعه، هلدینگ‌ها و موسسه و مدیریت هزینه‌ها از این طریق، تصریح کرد: تعاملات داخل مجموعه و استفاده از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های یکدیگر باید به جد عملیاتی شود. به طور نمونه شرکت صنایع آموزشی می‌تواند از نمایندگان استانی شرکت فرآیند نوین فرهنگیان، نمایندگی‌های شرکت بیمه امیدآسایش ایرانیان و همچنین نمایندگی‌های بیمه شرف اطمینان برای توسعه بازار خود در سراسر کشور بهره‌مند شود.

وی یکی دیگر از موارد قابل توجه شرکت صنایع آموزشی را تنوع زیاد و غیرمرتبط محصولات این شرکت عنوان کرد و گفت: لازم است برای تولید محصولات جدید، با در نظر گرفتن توجیه اقتصادی، به صورت متمرکز عمل کرده و از پراکنده‌کاری پرهیز کنید.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان همچنین بر تمرکز بر حوزه فروش، توسعه بازار داخلی و خارجی و عدم اتکا صرف به بازار آموزش و پرورش تاکید کرد.

 

ظرفیت مناسب صنایع آموزشی جهت استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان 

نادر جعفریوسفی قائم مقام موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به ظرفیت مناسب این شرکت برای میزبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط با فعالیت‌های صنایع آموزشی، سرگرمی‌های آموزشی و اسباب بازی‌ها گفت: این شرکت شرایط، امکانات و فضای مناسبی دارد تا شرکت‌های دانش بنیان را در این مجموعه مستقر نماید و به عنوان یک شتاب دهنده در حوزه آموزش و سرگرمی‌ها، مجتمعی نوآور برای این شرکت‌ها و در راستای فعالیت اقتصادی و کسب انتفاع، ایجاد نماید.

وی افزود: برای اجرایی شدن طرح‌ها و برنامه‌های شرکت‌های دانش بنیان، ضروری است که هدف‌گذاری لازم و برنامه‌های اجرایی در راستای برنامه استراتژیک شرکت تدوین شود.

یوسفی با اشاره به اینکه شرکت صنایع آموزشی باید سودآور باشد، توجه به کاهش قیمت تمام شده محصولات با حفظ کیفیت را لازم دانست.

قائم‌مقام موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، تغییر رویکرد در فعالیت‌های بازاریابی و فروش شرکت را نیز یک ضرورت دانست و تصریح کرد: فعالیت پویاتر واحد تحقیق و توسعه شرکت برای تولید محصولات جدید و ارتقاء کیفیت محصولات فعلی جهت دستیابی به بازارهای مصرف داخلی و خارجی نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

یوسفی، بازنگری در سند برنامه استراتژیک را ضروری دانسته و گفت: مدیریت شرکت تلاش کند حداکثر تا یک ماه آتی، بررسی‌ها و تحلیل‌های لازم جهت بازنگری در سند و ارائه به صندوق را به انجام رساند.

 

باید تفکر خصوصی بر برنامه‌های صنایع آموزشی حاکم باشد

امیر انباردار معاون امور شرکت‌های موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در ادامه این نشست گفت: با توجه به سابقه دولتی شرکت صنایع آموزشی، محصولات آن نیز بر اساس نیاز و درخواستِ آموزش و پرورش با اهداف حمایتی دولتی تولید می‌شد و خریدار آن نیز به طور متمرکز و انحصاری وزارت آموزش و پرورش بوده است.

وی افزود: در صورتی که از زمان واگذاری شرکت به صندوق ذخیره فرهنگیان، این شرکت کاملا خصوصی است و باید بر اساس تفکر خصوصی، ضمن نیاز سنجی و رعایت مشتری مداری با هدف سودآوری اداره شود.

انباردار تصریح کرد: در بخش خصوصی باید محصولات بر اساس بازار فروش، برنامه‌ریزی ، مهندسی و تولید شود.

 

لزوم تغییر رویکرد صنایع آموزشی به سمت توسعه استارتاپ‌های آموزشی

مهدی باقری سرپرست هلدینگ تدبیرگران اطلس نیز استارت‌آپ‌های آموزشی را یکی از چهار استراتژی توسعه‌ای این هلدینگ برشمرد و بر لزوم توجه بیشتر به این حوزه تاکید کرد.

وی گفت: شرکت صنایع آموزشی نباید فقط به بازار آموزش و پرورش تکیه کند و باید وارد سایر بازارها با محوریت بازار انبوه شود؛ هر چند باید به بخش‌های مختلف بازار آموزش و پرورش مانند پیشنهادات سازمان آموزش و پرورش استثنایی و سایر موارد مشابه نیز توجه داشت.

باقری تصریح کرد: قیمت تمام شده برای محصولات، مساله‌ای جدی است که باید به آن توجه شود و  این موضوع فقط مربوط به فرسودگی تجهیزات نیست.

استفاده از روش‌های نوین بازاریابی در شرکت صنایع آموزشی، از دیگر مباحث مطرح شده از سوی سرپرست هلدینگ برای این شرکت بود.

تگ ها

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط

تماس با ما
تماس با صندوق ذخیره فرهنگیان با سریعترین روش ها

ایمیل

info@szf.ir

فکس

021-22255213

آدرس

خیابان ولیعصر - بالاتر از میدان ونک خیابان عطار - پلاک 10

ارسال پیام

درباره ما

موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان یک نهاد خصوصی در سال 1374 با هدف ارتقاء وضعیت معیشتی فرهنگیان در زمان بازنشستگی، از طریق تشویق و ترغیب ایشان به مشارکت فعال در فعالیت‌های اقتصادی، بازار سرمایه و ایفای نقش پر رنگ در اقتصاد کشور تاسیس شد. صندوق ذخیره فرهنگیان با داشتن چهار هلدینگ پتروشیمی و انرژی، مالی و سرمایه‌گذاری، ساختمانی و خدمات و حدود 30 شرکت اصلی زیر مجموعه این هلدینگ‌ها، در حال فعالیت اقتصادی به منظور کسب سودآوری و تولید ثروت برای فرهنگیان عضو است و کلیه دارایی‌های آن نیز متعلق به اعضا است.

مارا دنبال کنید :

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان می باشد