مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به عملکرد موسسه در سالهای اخیر و سودآوری چندهزار میلیاردی آن، گفت: در مجموع بازدهی صندوق از سایر بازارها بهتر بوده و بخش زیادی از این بازدهی و سودآوری نتیجه عملکرد هلدینگ سرمایهگذاری فرهنگیان میباشد.
جواد نوری مدیرعامل و نادر جعفریوسفی قائم مقام مدیرعامل موسسه در دیدار با مدیرعامل، معاونان و تعدادی از مدیران هلدینگ سرمایهگذاری فرهنگیان، ضمن بررسی وضعیت جاری فعالیتهای این هلدینگ، استراتژیهای کلی موسسه را با هدف ارتقای برند و افزایش سودآوری این مجموعه مطرح کردند.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه ماموریت اصلی شرکت سرمایهگذاری فرهنگیان، انجام امور مربوط به سهامداری در بورس است، تصریح کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان ظرفیتهای بسیار بزرگی در اختیار دارد که شرکتهای زیر مجموعه سرمایهگذاری فرهنگیان از مهمترین آنها هستند و میتوانند همزمان علاوه بر ایجاد سودآوری برای فرهنگیان عضو و کمک به برندینگ و جلب اعتماد فرهنگیان، نقش بسزایی در توسعه صنایع کشور داشته باشند.
نوری افزود: اگرچه هدف اصلی ما شرکتداری نیست اما شرکتهایی مانند ماشینسازی اراک، ایران ارقام، بازرسی مهندسی و صنعتی ایران و واگنسازی پلورسبز از ظرفیتهای ارزشمند موسسه و کشور هستند که با مدیریت صحیح میتوان آنها را به ریل اصلی خود بازگرداند.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اهمیت موضوع همافزایی بین شرکتهای زیرمجموعه موسسه، گفت: بخشهای مختلف باید با همدیگر ارتباط تنگاتنگ داشته باشند و از تجربیات و دانش همدیگر استفاده کنند.
وی نقش هلدینگ سرمایهگذاری فرهنگیان در مجموعه صندوق را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: بسیاری از شرکتهای ما در پروژههای بزرگ اقتصادی ورود میکنند و هلدینگ سرمایهگذاری فرهنگیان میتواند در زمینه تامین مالی به آنها کمک کند و سودآوری هم ایجاد کند.
نوری در پایان یادآور شد که ارزش روز داراییهای موسسه در همه هلدینگهای تابعه باید محاسبه شود تا فرهنگیان از میزان دارایی خود مطلع شوند و بدانند که سرمایه آنها در صندوق بازدهی بهتری نسبت به سایر بازارها داشته است.
نادر جعفریوسفی قائم مقام مدیرعامل نیز ضمن شفافسازی در رویکرد موسسه نسبت به هلدینگهای تابعه گفت: رویکرد ما نسبت به هلدینگها و شرکتهای تابعه، بر اساس مدل کنترل استراتژیک است که در عین اینکه از دخالتهای بیمورد در امور شرکتها خودداری میکنیم، بر استراتژیها، سرمایهگذاریها، عملکرد مطابق با بودجه و روند فعالیت شرکتها نظارت دقیق خواهیم داشت.
وی افزود: خروجی شرکتها را بر اساس شاخصهای KPI مورد ارزیابی مداوم قرار میدهیم که همواره در مسیر اهداف و استراتژیهای موسسه قرار داشته باشند.
رضا عاصم نخجوانی با اشاره به سودآوری 3100 میلیارد تومانی هلدینگ سرمایهگذاری فرهنگیان در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1399 گفت: علاوه بر اینکه سودآوری این هلدینگ طی چند سال گذشته بیش از 25 برابر افزایش داشته است، شاهد رشد چشمگیر ارزش داراییها نیز بودهایم.
وی افزود: به رغم وضعیت نامطلوب بازار بورس طی یکسال اخیر و افت قابل توجه قیمت برخی سهام، باز هم به برنامه و بودجه هلدینگ پایبند هستیم و با مدیریت صحیح سهام و شرکتها، تلاش میکنیم روند سودآوری این هلدینگ همچنان ادامه داشته باشد.
نخجوانی با اشاره به ساماندهی شرکتهای تابعه هلدینگ سرمایهگذاری فرهنگیان، تصریح کرد: بهینهسازی پرتفوی هلدینگ از دستورکارهای اصلی ما بوده و در این مسیر موفقیتهای خوبی هم کسب کردهایم. بسیاری از شرکتها از منطقه زیاندهی به سمت سودآوری حرکت کردهاند، و سهام خود در برخی شرکتها را متناسبسازی کردهایم.
در ادامه این جلسه، معاونان و مدیران هلدینگ سرمایهگذاری فرهنگیان به بیان مسائل حوزه خود پرداخته و مدیرعامل موسسه نیز به فراخور موارد مطرح شده، نکات مورد نظر خود را مطرح کرد.
تلفن
021-88660748-7ایمیل
فکس
آدرس
موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان یک نهاد خصوصی در سال 1374 با هدف ارتقاء وضعیت معیشتی فرهنگیان در زمان بازنشستگی، از طریق تشویق و ترغیب ایشان به مشارکت فعال در فعالیتهای اقتصادی، بازار سرمایه و ایفای نقش پر رنگ در اقتصاد کشور تاسیس شد. صندوق ذخیره فرهنگیان با داشتن چهار هلدینگ پتروشیمی و انرژی، مالی و سرمایهگذاری، ساختمانی و خدمات و حدود 30 شرکت اصلی زیر مجموعه این هلدینگها، در حال فعالیت اقتصادی به منظور کسب سودآوری و تولید ثروت برای فرهنگیان عضو است و کلیه داراییهای آن نیز متعلق به اعضا است.
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان می باشد